Om Effektstudion AB

EffektStudion AB är Skandinaviens största och mest internationella studio för effektsmink, mask-effekter och animatronics. Företaget grundades 1996 av Göran Lundström – professionell maskör sedan 1990 inom svensk teater, TV och film med arbetserfarenhet både från Hollywood och England. Sedan starten har vi gjort jobb för ett hundratal reklamfilmer, långfilmer och TV-serier både för den svenska marknaden och internationellt.

 

2006 anslöt sig Åsa Sjölin som produktions koordinator till företaget och sköter EffektStudions dagliga verksamhet. Med sin bakgrund som restaurangchef, bartender och säkerhetsansvarig för Vattenfestivalen så är företaget i effektiva, serviceinriktade och säkra händer.

Internationell kvalitet

EffektStudion håller hög internationell kvalitet och vårt arbete har blivit omskrivet i ett flertal amerikanska tidsskrifter och facklitteratur. Göran jobbar regelbundet på stora Hollywood produktioner och har jobbat med flertalet av branschens förebilder som 7-faldige Oscarsvinnaren Rick Baker, legendariska Stan Winston Studio och banbrytande Jim Hensons Creature Shop, samt ett flertal gånger som skulptör hos anrika Madame Tussauds vaxkabinett i London.

 

goranasaMed vår internationella pool av oerhört talangfulla maskörer och konstnärer – och med stort kunnande och erfarenhet – kan vi ta oss an avancerade smink-, mask- och dockeffekter av de mest skilda slag. Ta gärna en stund att titta på vårt arbete och jämför vad ni ser hos våra konkurrenter.

 

Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsförslag eller för att helt enkelt få svar på frågor Ni kan ha kring en idé eller ett projekt.

Kontakt:

mail@effektstudion.se

Tel: +46-(0)8-652 55 50

Textilgatan 43

120 30 Stockholm

Sweden