Videos

Showreel

Vår senaste showreel visar ett axplock av vårt arbete på svenska och internationella filmproduktioner inom karaktärssmink, lösa delar, skulptering, maskeffekter och animatronics upp till och med 2013.
 

Speltid: 04:55

 

 

 

 

 


Tysk Edeka reklamfilm

Tysk Edeka reklamfilm

Vi tillverkade en "Mission impossible"-typ maskeffekt i 3 steg som tonades genom datormorfning.

no comments


Dannys dommedag trailer

Dannys dommedag trailer

Första trailern för den danska filmen "Dannys dommesdag" om ett monster som hemsöker unga Dannys hem. Delar av monstret till filmen tillverkades av EffektStudion och filmades på sommaren 2013.

no comments


Shrek video

Shrek - the musical trailer

I slutet av april 2013 hade "Shrek - the musical" premiär på Wermand Operan i Karlstad, med mask designad och tillverkad av EffektStudion.

no comments


Wrath trailer

Wrath of the titans trailer

Under våren 2011 så supervisade Göran creature effects avdelningen på "Wrath of the titans" åt Conor O'Sullivans bolag Creatures Inc. Med ett team på totalt 45 personer så gjordes en mängd effekter, däribland den här minotaur maskeringen på skådespelaren Spencer Wilding. Här är den officiella trailern om den karaktären.

no comments


Pantamera reklamfilm

Pantamera reklamfilm

2012 gjorde vi en åldersmaskering till en ung dansare för den här reklamfilmen för Pantamera.

no comments


Musikvideo med Pain

Musikvideo med Pain

För den här videon blev vi ombedda att göra en alienmaskering för karaktären som skulle sjunga delar av låten. Som skådespelare för den här rollen valde regissören Mikeadelica sin kompis rapartisten Amir Chamdin från Infinite Mass.

no comments


ING bank reklam Turkiet

ING bank reklam Turkiet

2012 blev vi anlitade för att göra en lejondräkt med mekaniskt huvud i samma storlek som de jättelika karaktärerna i "Where the wild things are" för en turkisk reklamfilmsserie för ING bank. Här är en av de 5 filmerna vi gjorde under vår första tur till Istanbul.

no comments